Projekbeskrivelse

Bekæmpelsesopgaver

Kontakt os i dag

Mosbekæmpelse og algebekæmpelse – Bekæmpelse af ukrudt, muldvarper og duer i Randers og Århus-området

Har du problemer med grimme udendørs overflader, der er angrebet af alger, mos eller lign., så bør du gøre noget ved det, da det har en stærk signalværdi for din virksomhed, ejer-/boligforening eller private bolig-, at dine udendørs overflader som: tag, facader, træværk, terrasser o. lign. er vedligeholdte og ser præsentable ud.

Bekæmpelse af alger muldvarper og ukrudt m.v.

Det er samtidig en god ide få bekæmpet dyr som: muldvarper og duer osv., da deres muldvarpeskud og efterladenskaber giver et skæmmende udtryk for bygninger og områder.

SOLUTUS Ejendomsservice i Randers tilbyder hjælp til forskellige former for bekæmpelse, og vi yder en service der er baseret på vores mangeårige erfaring inden for området.

Vi udfører bekæmpelse b.la. inden for følgende områder:

  • Alger
  • Mos
  • Ukrudt
  • Muldvarpe
  • Duer

Har du brug for hjælp til ovenstående bekæmpelsesopgaver, eller har du spørgsmål vedr. andre former for bekæmpelse, så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på: Tlf: 86434556.

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers,. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for – så kontakt Solutus.