Projekbeskrivelse

Saltning og snerydning Randers – Aarhus

Kontakt os i dag

Saltning Randers | Snerydning Randers

Hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers er vi behjælpelige med glatførebekæmpelse, samt saltning og snerydning.

Da det i Danmark er bestemt ved lov, at der b.la., ved virksomheder, i byer og ved bymæssige bebyggelser osv., skal ryddes sne og saltes, er det vigtigt at have styr på, at der bliver taget hånd om opgaven, når vintervejret er over os.

Hos SOLUTUS tager vi os af snerydning og saltning, i det omfang du har brug for det, og vi står altid klar til at give et godt tilbud til private, erhverv, boligforeninger og institutioner i Randers m.v.

Vintertilbud for private i Randers 2023 / 2024:

Snerydning og saltning af fortov hele vinteren – pris 3500,00 kr.

Vi har også snerydning med priser pr. gang – Ring og hør nærmere på: Tlf: 86434556.

En kontrakt, der overlader ansvaret for glatførebekæmpelse til SOLUTUS i Randers kan naturligvis sammensættes præcist efter kundens ønsker og behov, og vi er selvfølgelig behjælpelige med anbefalinger og gode råd ud fra vores mangeårige erfaring inden for området.

Vi udfører glatførebekæmpelse/snerydning og saltning i Randers m.v., som: ”fra gang til gang” -løsninger, samt ved abonnementsløsninger, som vi helt klart anbefaler, da du dermed vil blive inkluderet i vores planlægning, og at de opgaver, der er aftalt i kontrakten, dermed automatisk bliver udført som aftalt.

Har du spørgsmål vedrørende glatførebekæmpelse/saltning og snerydning, så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på: Tlf: 86434556.

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers,. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for snerydning eller saltning så kontakt Solutus i Randers.