Projekbeskrivelse

Pasning af grønne områder / Anlægsgartner Randers – Århus

Kontakt os i dag

Pasning af grønne områder Randers- Anlægsgartner Randers og Århus m.v.

Anlægsgartner: SOLUTUS Ejendomsservice i Randers tilbyder hjælp til forskellige former for havearbejde, pasning af grønne områder, samt anlægsopgaver/professionel anlægsgartner for såvel private haveejere som for boligforeninger og virksomheder.

Signalværdien af pæne udendørs arealer er stor, og det er derfor vigtigt at holde grønne områder, hække, bede o. lign. ved lige, da det er medvirkende til, at dit boligområde eller din villa virker mere tiltalende og attraktivt.

Har du brug for hjælp til havearbejdet/en anlægsgartner ved din virksomhed i Randers eller Aarhus m.v. , eller er du en privat haveejer, der måske ønsker mere tid sammen med børnene, eller er du udfordret fysisk, f.eks. pga. alderdom eller lign., så står vi som anlægsgartner klar til at hjælpe dig med præcist de opgaver, du ønsker udført, som f.eks.: anlægsopgaver, omlægning eller bare almindeligt vedligehold af haven.

Vi udfører b.la. opgaver inden for følgende områder, som anlægsgartner i Randers og Aarhus m.v.

 • Græsslåning
 • Hækklipning
 • Træfældning
 • Beskæring
 • Havehjælp
 • Pasning af grønne områder
 • Belægning
 • Bede
 • Stier
 • Anlæggelse af græsarealer
 • Anlægsopgaver i øvrigt

En kontrakt, der overlader ansvaret for de ønskede opgaver vedr. havearbejde/ anlægsgartner til SOLUTUS i Randers kan naturligvis sammensættes præcist efter kundens ønsker og behov, og vi er selvfølgelig behjælpelige med anbefalinger og gode råd ud fra vores mangeårige erfaring inden for området og som anlægsgartner.

Vi udfører havearbejde/pasning af grønne områder, som ”fra gang til gang” løsninger-, samt ved abonnementsløsninger, som vi helt klart anbefaler, da du dermed vil blive inkluderet i vores faste planlægning, så de opgaver, der er aftalt i kontrakten automatisk bliver udført som aftalt.

Har du spørgsmål vedrørende opgaver inden for havearbejde, pasning af grønne områder eller anlægsarbejde/anlægsgartner o. lign., eller har du ønsker om udførelse af opgaver, der ikke er nævnt, så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på: Tlf: 86434556.

NB: Hvis du som privatperson ønsker hjælp til havearbejde/anlægsgartner, er det i 2020 muligt at anvende dit håndværkerfradrag til specifikke opgaver indenfor dette område.

Læs mere om håndværkerfradrag på SKAT.dk eller klik på nedenstående link:

https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus i Randers udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for – så kontakt Solutus.