Projekbeskrivelse

Rengøring Randers

Kontakt os i dag

 Rengøring Randers og Renholdelse Randers

Rengøring Randers til private og erhverv: Har du brug for hjælp til rengøring eller renholdelse, så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder b.la. hjælp til følgende opgaver indenfor rengøring m.v.:

  • Rengøring hos private
  • Erhvervsrengøring
  • Rensning af tagrender
  • Opsamling af affald
  • Fejning

Har du brug hjælp i dagligdagen med rengøring i dit private hjem, enten fordi du ønsker at bruge mere tid på børn og fritid, eller fordi du måske har nået en alder, hvor fysikken er blevet dårligere, så står vi klar til at hjælpe dig.

Er du erhvervsdrivende og mangler nogen kompetente og stabile folk til at tage sig af rengøring i din virksomhed, så udfører vi gerne arbejdet for dig.

Vi tilbyder ”fra gang til gang” løsninger såvel som abonnementsløsninger, der er skræddersyet præcist til kundens behov og ønsker, og vi er gerne behjælpelige med at vejlede og sammensætte en kontrakt ud fra vores mangeårige erfaring inden for rengøring/renholdelsesområdet.

Har du brug for hjælp til ovenstående renholdelsesopgaver, eller har du spørgsmål vedr. andre former for rengøring m.v., så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på: Tlf: 86434556.

NB: Hvis du som privatperson ønsker hjælp til renholdelse/rengøring, er det i 2020 muligt at anvende dit håndværkerfradrag til nogle af disse opgaver.

Læs mere om håndværkerfradrag på SKAT.dk eller klik på nedenstående link:

https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, rengøring, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for – så kontakt Solutus i Randers.