Projekbeskrivelse

Reparation i din virksomhed, ejer-/boligforening eller private bolig

Kontakt os i dag

Reparation af ejendomme og bygninger m.v.

Har du i din virksomhed, ejer-/boligforening eller private bolig brug for hjælp til reparationer, står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers gerne til rådighed med hjælp til dette.

Vi udfører rigtig mange forskellige former for reparationer selv, men er vi ikke selv i stand til at løse den specifikke opgave pga. lovkrav eller lign., er vi også behjælpelige med at tilkalde den rette håndværkerhjælp, hvis kunden ønsker hjælp til dette.

Vi tilbyder b.la. hjælp til følgende:

  • Flyttesyn af lejlighed
  • Reparation af asfalt
  • Nødreparation
  • Håndværkertilkald

Har du brug for hjælp til reparation af ejendomme og bygninger, til ovenstående reparationsopgaver, eller har du spørgsmål vedr. andre former for reparationsopgaver, så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på: Tlf: 86434556.

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers,. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for – så kontakt Solutus.