Projekbeskrivelse

Trappevask Randers – Århus

Kontakt os i dag

Trappevask Randers m.v.

Trappevask Randers og Aarhus m.v. : Trappevask er en vigtig ting at have styr på, da det har en stærk signalværdi for din opgang, bolig-/ejerforening, institution eller erhvervslokaler, at der altid er rent og pænt, og det kan være en medvirkende årsag til, at gøre stedet mere attraktivt for f.eks.: købere, lejere eller din virksomheds kunder.

Hos SOLUTUS Ejendomsservice A/S i Randers kan vi tilbyde en effektiv og grundig trappevask i din opgang, virksomhed, institution eller ejerforening/boligforening.

Vi har hos SOLUTUS Ejendomsservice mange års erfaring inden for forskellige serviceopgaver, her i blandt trappevask, og vi lægger stor vægt på, at kunden er tilfreds med både servicen og udførelsen af vores arbejde, som naturligvis altid udføres rettidigt i henhold til aftalen med kunden.

Hos Solutus i Randers udarbejder vi i fællesskab med kunden en kontrakt, der opfylder de krav og behov, som kunden måtte have til trappevask, og vores erfarne folk er selvfølgelig behjælpelige med råd og vejledning i henhold til kontraktens indhold, som desuden kan skræddersyes præcist, som kunden ønsker det.

Har du spørgsmål vedrørende trappevask i Randers og Aarhus m.v.-, f.eks. hvor tit vi vil anbefale trappevask i din opgang o. lign., eller overvejer du at skifte til SOLUTUS Ejendomsservice i Randers, så står vi naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på Tlf: 86434556.

Trappevask: Randers, Aarhus, Hobro og Mariager.

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers,. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for – så kontakt Solutus.