Projekbeskrivelse

Ejendomsservice og viceværtservice Randers – Århus

Kontakt os i dag

Dedikeret ejendomsservice og viceværtservice

Hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers har vi 25 års erfaring med at varetage ejendomsservice og viceværtservice for en bred vifte af kunder-, heriblandt ejer- og boligforeninger, virksomheder, institutioner og lign.

Vi tilbyder et professionelt og stabilt samarbejde, og vi ved, hvad der skal til for at udføre en faglig kvalificeret og serviceminded ejendomsservice.

Vi garanterer grundet en effektiv planlægning, at arbejdet bliver udført til tiden, og at kvaliteten er som aftalt med kunden.

En effektiv og professionel ejendomsservice og viceværtservice kan udgøre en stærk signalværdi ved at opgange, bygninger og udendørsarealer fremstår rene, ryddelige og velplejede, og dette kan være med til at dit område fremstår mere attraktivt og indbydende, og det kan derfor være nemmere at sælge eller udleje f.eks. lejligheder og erhvervslokaler.

En kontrakt, der overlader ansvaret for ønskede ejendomsservice og viceværtservice til SOLUTUS i Randers, kan naturligvis sammensættes præcist efter kundens ønsker og behov, og vi er selvfølgelig behjælpelige med anbefalinger og gode råd ud fra vores mangeårige erfaring inden for området.

Har du spørgsmål vedrørende ejendoms- og viceværtopgaver, eller har du evt. opgaver, der ikke er nævnt, så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på Tlf: 86434556.

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers,. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for – så kontakt Solutus.