Projekbeskrivelse

Vinduspudser Randers og Århus

Kontakt os i dag

Vinduespudser

SOLUTUS Ejendomsservice tilbyder grundig vinduespudsning af dine vinduer både ude og inde i såvel private boliger, etageejendomme, virksomheder og i butikker i Randers og Aarhus området.

Hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers har vi mange års erfaring som vinduespudser, og vi servicerer en bred vifte af såvel erhvervskunder og butikker, som private husstande og etageejendomme.

Hos SOLUTUS lægger vi stor vægt på, at kunden er tilfreds med både servicen og udførelsen af vores vinduespudsning, og at vi lever op til de forventninger, som kunden måtte have.

Vi udfører vinduespudsning både ved ”fra gang til gang” løsninger, samt ved abonnementsløsninger, som vi helt klart anbefaler, da du dermed vil blive inkluderet i vores faste planlægning.

Vi står gerne til rådighed med vores mangeårige erfaring som vinduespudser, og vi skræddersyr gerne en kontrakt, der fuldt ud dækker kundens ønsker og behov.

Har du spørgsmål vedrørende vinduespudsning, så står vi hos SOLUTUS Ejendomsservice i Randers naturligvis gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, samt et uforpligtende tilbud ved kontakt på: Tlf: 86434556.

NB: Hvis du som privatperson ønsker hjælp til vinduespudsning, er det i 2020 muligt at anvende dit håndværkerfradrag til dette.

Læs mere om håndværkerfradrag på SKAT.dk eller klik på nedenstående link:

https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers,. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for – så kontakt Solutus.