SOLUTUS – din ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus og Randers

Kontakt os i dag

Om SOLUTUS ejendomsservice

SOLUTUS A/S er er en veletableret virksomhed, der varetager ejendomsservice, viceværtsservice og andre serviceydelser for såvel virksomheder, ejer-/boligforeninger, andelsforeninger, grundejerforeninger som private kunder.

SOLUTUS blev grundlagt i 1994 af den nuværende indehaver Christian Lægs Hansen under navnet Grand Service. Siden hen indledte Grand Service et samarbejde med virksomheden Jysk Viceværtsservice som også lå i Randers, samarbejdet mellem de to virksomheder var frugtbart og nogle år senere fusionerede de to virksomheder og fik navnet SOLUTUS.

I 2008 købte Christian Lægs Hansen sin partner ud og gik solo med SOLUTUS, og flyttede samtidig virksomheden til større lokaler på dens nuværende adresse på Alsikevej 13 i den nordvestlige del af Randers.

Ideen til firmaet opstod da Christian Lægs Hansen i 1994 stod som 22-årig ny udlært tømrer, og skulle finde fast arbejde i en branche der på daværende tidspunkt havde det svært. Samtidig havde den daværende danske regering ved årsskiftet indført den såkaldte hjemmeserviceordning, som betød at private nu kunne få et offentligt tilskud til rengørings- og vedligeholdelsesopgaver i hjemmet. Denne ordning blev startskuddet til at Christian Lægs Hansen startede sit eget firma og blev selvstændig i en ung alder.

Det lykkedes Christian Lægs Hansen at bygge sin virksomhed op ved bl.a. at starte ud med at støvsuge i folks private dagligstuer og det har krævet hårdt arbejde hele vejen, at komme til hvor virksomheden er i dag og der har været både opture og nedture undervejs heriblandt finanskrisen var hård at komme i gennem, da det jo oftest var serviceydelserne der blev skåret ned på når der skulle spares penge.

SOLUTUS er i dag en solid virksomhed som servicerer en stor fast og bred kundekreds bestående af såvel erhvervskunder som private, og der lægges stor vægt på at yde en personlig, effektiv og prisbevidst service som er tilpasset kundens behov og ønsker.

SOLUTUS har samlet et bredt solidt team af både faglærte og ufaglærte medarbejdere, som er yderst kompetente, servicemindede og fagligt kvalificerede til at udføre virksomhedens opgaver i dagligdagen, og skulle der være opgaver som vores team ikke umiddelbart selv er i stand til at udføre, måske pga. lovkrav eller lignende, så samarbejder vi med en bred vifte af lokale virksomheder og samarbejdspartnere.

Hos Solutus er der investeret i en stor omfattede maskinpark og der investeres løbende i både nye maskiner, samt i at holde maskinparken ajourført og klar til brug.

Visionen hos SOLUTUS er at være et firma i vækst, et firma som kunden kan stole på og som yder en yderst stabil og kompetent service i henhold til kundens ønsker og behov.

Solutus A/S

Adresse

Alsikevej 13
8920 Randers NV

Kontakt

Tlf: 86434556
Fax: 86434572
Web: solutus.dk

Anden information

CVR-nr. 29397244

Kontakt Solutus Ejendomsservice

Nemt, hurtigt og fleksibelt

Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice

Hos Solutus udfører vi en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice og viceværtservice i Aarhus/Århus og Randers,. Vi tilbyder både virksomhedsservice og privatservice. Vi varetager blandt andet opgaver som: træfældning, havemand, trappevask, vicevært, anlægsgartner, pedel eller gårdmand. Så har du brug for hjælp – så kontakt Solutus.